1

Téma: Jaká inzerce je nejlepší?

Jaký je Váš názor na inzerci?

Já osobně si myslím, že většina lidí sedí u počítače a projíždí nabídky na internetu na stránkách jako je sreality, ale vzhledem k tomu že tiskoviny jako realcity a ostatní jsou dnes na ulicích na každém kroku, takže také hodně dostupné. Ale i přesto u mě vítězí internet.

Jak je to u Vás, která inzerce realitních nabídek je podle Vás lepší hledanější a čtenější?

2

Re: Jaká inzerce je nejlepší?

Já osobně si myslím, že nejlepší inzerce je určitě na internetu. Je to mnohem pohodlnější než v tiskovinách. Je pravda, že i tiskoviny jsou dnes na kažém rohu ale vyhledávání tak jako na internetu tam prostě není. Když si sednu k počítači zadám si parametry a podel nich si vyhledám to co právě chci najít. Například když jsem hledal novej podnájem měl jsem vybráno během pár dnů.

Takže pro mě je určitě lepší internet!

3

Pro mě je také lepší internet hned v mnoha ohledech. Hlavně je to pohodnější, protože číst tiskoviny je nuda ale na netu je to trošku jiné. Tam si prostě pustím hudbu a vyhledávám nemovitosti dle parametru, které mě zrovna zajímají. Dokonce v dnešní době už jsou i cenové mapy takže se dívám kolik jaká lokalita stojí a podobně. Prostě internet je brutální médiu, které tiskoviny nikdy nenahradí.

4

Musím jen souhlasit, že internet je prostě internet. Médie, které již v dnešní době asi nic jen tak nenahradí. Také se na nemovitosti jen ze zajímavosti koukám výhradně na internetu ale nepopírám, že když jdu na ulici kolem stojánku od "Real City" tak si jeden časopis vezmu a pročítám si ho většinou když konám potřebu smile

5

Pro prodej nebo pronájem je určitě stěžejní internet, pří prodeji domu jsem se snažil prodat bez realitky a tak vybírám pár doporučení jak nejlépe inzerovat.

www.bezrealitky.cz

- Inzertní server zaměřen pouze na nemovitostí od přímých majitelů, celkem slušná návštěvnost a uživatelé jsou stejně smýšlející lidé, kteří chtějí ušetřit provizi pro RK.

www.realitnirevoluce.cz

- Doopravdy revoluční inzertní systém pro prodej bez RK. Vložením inzerátu se Vaše nabídka automaticky zobrazí také na 45 realitních serverech. ( s-reality, annonce, hyperinzerce...atd  ) Zaměření je stejné, smějí zde inzerovat pouze soukromé osoby, návštěvnost a viditelnost Vašeho inzerátu díky exportu na 45 serverů je ohromná.

www.vlastníci.cz

- Jak vypovídá název domény, inzerce vlastníků nemovitostí, zaměření a provedení je stejné jako u bezrealitky.cz.

Na všech zmiňovaných serverech lze získat potřebné smlouvy zdarma, kompletní návody jak zařídit prodej od napsání inzerátu až po převod na katastru. Nabízí se zde také hypotéční poradenství a porovnání bankovních nabídek zdarma. Pokud požadujete právní servis je na všech serverech možnost objednání právních služeb. Cena za převod nemovitosti od zkušeného advokáta je pak zanedbatelná oproti klasické provizi od realitní kanceláře.

Určitě doporučuji samostatnou inzerci na internetu a následné využití služeb advokáta, to je dle mého názoru nejlepší způsob.