1

Téma: Spolehlivost realitních makléřů!

OSobně si myslím, že v každém businessu se nespolehlivost a úspěch prostě vylučují, takže kdo  chce být úspěšný musí být spolehlivý v mnoha ohledech. Nejde jen o včasný příchod na předem domluvenou schůzku ale taky na další domluvě. Například pokud se s makléřem domluvíte, kde chcete aby Vaši nemovitost inzeroval není potom možné aby nemovitost inzeroval i tam, kde jste si to nepřáli tady potom není něco v pořádku. Takže realitní makléř by měl ctít Vaši domluvu.

Další věc, která mě dost naštvala například když volám realitnímu makléři a on jednak nezvedá telefon ale ani nezavolá zpět tohle beru jako velkou nespolehlivost. Chápu, že v momentě když mu zrovna volá může mít jednání, také se mi to stane, ale jednání přece není nekonečné a slušný a spolehlivý člověk zavolá zpět a zeptá se co jsem potřeboval.

Takže i první schůzka a prvních pár minut jednání s realitním makléřem Vám hodně napoví jaká může být budoucí spolupráce!

Jaké máte zkušenosti se spolehlivostí realitních makléřů?

2

Re: Spolehlivost realitních makléřů!

Měl jsem tu čest potkat spoustu realitních makléřů a mohu Vám říct, že někteří stáli opravdu za to:) a to nemyslím v dobrém. Ale jak je zde již psáno realitního makléře a jeho kvality poznáte během pár minut podle toho jak se chová jak mluví do telefonu a mnoho jiných věcí.

3

U realitního makléře jsem vsadil na přirozenost a myslím, že se mi to i vyplatilo, protože byt jsem prodal docela rychle za dobrou cenu. Byli u mě ale i makléři co se přetvařovali a hráli si na kdo ví co ale s těma jsem moc času neztrácel. Jak jsem zde na foru četl je opravud dobré když se makléř ptá na věci, které by Vás ani nenapadli, že někdo potřebuje vědět při koupi nemovitosti ale to je jen dobře čím více informací realitnímu makléři předáte tím máte větší pravděpodobnost, že makléř Vaši nemovitost prodá.

4

já vždycky prověřuju http://adresar.hyperreality.cz/vypis-makleru/